Találkozás, kapcsolat, közösség

Pár tucat vállalkozó szellemű ember ? a Szűzanya tiszteletére ? a Győr melletti Vének faluból indulva, a tavaszi, napsütötte folyó-töltésen útra kelt. Őseink hagyományait ápolva, a közel hatórás, imádságos gyaloglás fáradalmát (- örömét!) felajánlva érkeztünk a Győri Bazilikába a Könnyező Szűzanyát köszönteni.

kép a zarándoklatról >>

A zarándoklat (vagy inkább: zarándoklatocska...) egy kis túlzással, már hagyománynak mondható, hiszen a tavalyi év után, immár másodszorra szerveztük meg ? közülünk is leginkább Kiss Tamásé a dicsőség emiatt. Jó kis hálós napot töltöttünk együtt... A hálóson azt értem, hogy volt benne minden, ami kell: ettünk finom babgulyást, filmet néztünk a Kegykép történetéről. Imádkoztunk, énekeltünk, olykor csendben baktattunk ? gyönyörködve a tavaszi ártérben... Próbáltuk lépteinket egymáshoz igazítani, (ki így sántikált a végére, ki úgy...) felváltva vittük a keresztet, és ittunk egymás kulacsából... Feltöltődtünk a napfénytől, egymástól, és a közös ima erejétől.
Jövőre gyertek velünk Ti is!!!

Szénássy Judit

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!

190826 tata halo tabor

A XVIII. Háló-tábor meghívója

Támogatóink:

Háló Közösségi és
Kulturális Központ - S4

1052 Budapest, Semmelweis u. 4.
+36 20 351 5375, iroda&halo.hu

S4 facebook

terkep kicsi

Kérjük, támogassa az európai kezdeményezést!

S4 programok

.

Feliratkozás programajánló hírlevelünkre

 

Nyári szünet az S4-ben

Augusztus végégig szünetelnek az S4 nyilvános rendezvényei.
Szeptemberben folytatódnak a megszokott állandó programjaink: Háló Jazz Klub, Kolta Galéria, Részigazság Klub, Dudoló, Kertész Nótakör, Kézműves Kör, HTFT, az  Albinoni Kamarazenekar koncertjei és bizonyára lesznek újak is. Szeptember, akárcsak tavaly, idén is lesznek Ars Sacra Fesztivál programjaink.

A szezonzáró 102. Háló Jazz Klubról írás jelent meg a magyarjazz.hu portálon.

A Kézműves Kör tagjai nyáron is találkoznak, a fotó a Pesti Vigadó tetőteraszán készült, együtt mentek kiállítást megtekinteni.

 

2019.09.05. 19:30 Határon túli fiatalok találkozóhelye (HTFT)

A Budapesten tanuló és dolgozó külhoni fiatalok találkozója
általában a hónap első csütörtökén

 

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók