Találkozás, kapcsolat, közösség

A tenkeiek lelkes csapata sok szeretettel fogadta az immár harmadik tenkei találkozóra érkező vendégeket. Még az idő is nekünk kedvezett, ugyanis a reggeli esőt derűs napsütés követte, és végigkísérte a találkozót az elejétől a végéig.
 

A találkozó Német László atya előadásával kezdődött, ami meglehetősen lényegretörő volt. Felhívta a figyelmünket a sátán, önnön létezését tagadó és ezáltal még veszélyesebb működésére. A sokfelé ágazó és gondolatébresztő előadást követték a kiscsoportos beszélgetések, amelyek keretén belül mindenki elmondhatta a véleményét, vagy hogy egyáltalán milyen gondolatokat keltett bennük az előadás. A különböző vélemények színesebbé tették a beszélgetést. A mise után a délután a gyereknapi programmal folytatódott, amit az idősebbek is élveztek. A szabadban rendezett ötletes vetélkedők szurkolásra buzdították azokat is akik nem szálltak be a versenybe. Jelen volt minden korosztály, bár talán a gyermeknapnak köszönhetően a túlnyomó többséget fiatalok alkották, de a jókedv és az egymásnak való örülés mindannyiunkat összekötött. Harmadmagammal mentem Szatmárnémetiből és a haza felé vezető úton való beszélgetésünk alapján úgy érzem mindannyiunk nevében mondhatom hogy kellemes de rövid szombati napot töltöttünk el Tenkén, igazán kikapcsolódtunk.
 

Somogyi Anikó

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!

190826 tata halo tabor

A XVIII. Háló-tábor meghívója

Támogatóink:

Háló Közösségi és
Kulturális Központ - S4

1052 Budapest, Semmelweis u. 4.
+36 20 351 5375, iroda&halo.hu

S4 facebook

terkep kicsi

Kérjük, támogassa az európai kezdeményezést!

S4 programok

.

Feliratkozás programajánló hírlevelünkre

 

Nyári szünet az S4-ben

Augusztus végégig szünetelnek az S4 nyilvános rendezvényei.
Szeptemberben folytatódnak a megszokott állandó programjaink: Háló Jazz Klub, Kolta Galéria, Részigazság Klub, Dudoló, Kertész Nótakör, Kézműves Kör, HTFT, az  Albinoni Kamarazenekar koncertjei és bizonyára lesznek újak is. Szeptember, akárcsak tavaly, idén is lesznek Ars Sacra Fesztivál programjaink.

A szezonzáró 102. Háló Jazz Klubról írás jelent meg a magyarjazz.hu portálon.

A Kézműves Kör tagjai nyáron is találkoznak, a fotó a Pesti Vigadó tetőteraszán készült, együtt mentek kiállítást megtekinteni.

 

2019.09.05. 19:30 Határon túli fiatalok találkozóhelye (HTFT)

A Budapesten tanuló és dolgozó külhoni fiatalok találkozója
általában a hónap első csütörtökén

 

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók