Találkozás, kapcsolat, közösség

A tenkeiek lelkes csapata sok szeretettel fogadta az immár harmadik tenkei találkozóra érkező vendégeket. Még az idő is nekünk kedvezett, ugyanis a reggeli esőt derűs napsütés követte, és végigkísérte a találkozót az elejétől a végéig.
 

A találkozó Német László atya előadásával kezdődött, ami meglehetősen lényegretörő volt. Felhívta a figyelmünket a sátán, önnön létezését tagadó és ezáltal még veszélyesebb működésére. A sokfelé ágazó és gondolatébresztő előadást követték a kiscsoportos beszélgetések, amelyek keretén belül mindenki elmondhatta a véleményét, vagy hogy egyáltalán milyen gondolatokat keltett bennük az előadás. A különböző vélemények színesebbé tették a beszélgetést. A mise után a délután a gyereknapi programmal folytatódott, amit az idősebbek is élveztek. A szabadban rendezett ötletes vetélkedők szurkolásra buzdították azokat is akik nem szálltak be a versenybe. Jelen volt minden korosztály, bár talán a gyermeknapnak köszönhetően a túlnyomó többséget fiatalok alkották, de a jókedv és az egymásnak való örülés mindannyiunkat összekötött. Harmadmagammal mentem Szatmárnémetiből és a haza felé vezető úton való beszélgetésünk alapján úgy érzem mindannyiunk nevében mondhatom hogy kellemes de rövid szombati napot töltöttünk el Tenkén, igazán kikapcsolódtunk.
 

Somogyi Anikó

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!


Tarsoly 2020. október

Támogatóink:

A 2019-es jövedelemadója civilszervezetnek felajánlható 1%-ával 36 személy összesen 303318 forinttal támogatta Hálót.

Köszönjük.

Háló Közösségi és
Kulturális Központ - S4

1052 Budapest, Semmelweis u. 4.
+36 20 351 5375, iroda&halo.hu

S4 facebook

terkep kicsi

Kedves látogatóink!
Három hónap kényszerű zárva tartás után 2020. június 15-tól megnyitjuk a Kolta Galériát, és Háló S4 termeiben újraindítjuk a programjainkat, a mindenkori előírásoknak megfelelően.

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók