Találkozás, kapcsolat, közösség

2008. Május 24-én Háló találkozó volt Zentán az épülő Kis Szent Teréz   Emléktemplomban.

Szentségimádással kezdődött a program, amit ft. Szeles Oszkár vezetett. Engem nagyon megfogott az, hogy az atya saját szavaival imádkozott, beszélgetett Jézussal. Minket is arra buzdított, hogy merjünk beszélni Jézussal minden gondunkról, aggodalmainkról, szeretteinkről. Bátran kérjük a segítségét minden ügyes-bajos dolgainkban. Gyermekeinket, unokáinkat, dédunokáinkat is bízzuk szerető gondoskodására, mert Ő a Jó Pásztor, aki mindenkit meghallgat, vigyáz ránk. Nagyon meghatott ez a saját szavakkal mondott imádság és még közelebb kerültem Jézushoz.

Előadással folytatódott a délelőtt, címe: „Szeresd felebarátodat, mint önmagadat.” Az előadó Nagy József főesperes volt. A kiscsoportos beszélgetés alatt megoszthattuk egymással élményeinket, nehézségeinket.
A délután folyamán Vágvölgyi Éva, a budapesti Szent Jeromos Katolikus Biblia Társulat főtitkára tartott előadást, A Biblia életünk megújítója címmel.
A találkozó szentmisével fejeződött be.
Az egész nap folyamán éreztük, hogy a Szentlélek működik közöttünk és lelkünkben megerősödve, új erőre kapva váltunk el.

Mészáros Erzsébet

 

A találkozóról készült képek a Képgalériában megtekinthetők.

A találkozóról készült képek letölthetők:

<1> <2> <3> <4>

 

 

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!


Tarsoly 2020. október

Támogatóink:

A 2019-es jövedelemadó civilszervezetnek felajánlható 1%-ával összesen 303318 forinttal támogatták a Hálót.

Köszönjük.

Háló Közösségi és
Kulturális Központ - S4

1052 Budapest, Semmelweis u. 4.
+36 20 351 5375, iroda&halo.hu

S4 facebook

terkep kicsi

Kedves látogatóink!
Három hónap kényszerű zárva tartás után 2020. június 15-tól megnyitjuk a Kolta Galériát, és Háló S4 termeiben újraindítjuk a programjainkat, a mindenkori előírásoknak megfelelően.

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók