Találkozás, kapcsolat, közösség

 

FELÜTÉS

 

Első kötetünket - a Felütés-t - inkább az újonnan induló közösségeknek szántuk, de a már hosszabb ideje működőek is meríthetnek belőle. Ez a száz oldalas írás az elején az összejövetelek egy lehetséges, bevált felépítést mutatja be röviden, és azt, hogy mi a moderátor szerepe.

Ezután a kötet a két órára tervezett összejövetelekre kínál alkalmanként forgatókönyvet. Az egyes fejezetek egyéni és közösségi életünkkel kapcsolatos Szentírási részletekre épülnek, és személyes beszélgetéseket indítanak el. Játék, ima, reflexió is részei az alkalmaknak. Egy kezdő-ismerkedős összejövetel forgatókönyve után a további fejezetek 12 rendszeres és 2 ünnepi találkozó részletes leírását tartalmazzák. A könyv-végi függelék többek között a kommunikáció segítségére szolgáló ötleteket tartalmaz.

A Felütés itt letölthető és/vagy megvásárolható a Háló központi irodájában (Bp. V. ker. Semmelweis u. 4.), valamint a sorozat többi kötetei is itt kaphatók.

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók