Találkozás, kapcsolat, közösség

Kisközösségi összejövetelek számára állítottuk össze kiadvány-sorozatunkat, amely négy kötet tematikagyűjteményből (Felütés, Evező, Saru nélkül, Anima) és egy közösségi kártyacsomagból, a Hangolóból áll.

A Felütés, a Saru nélkül és az Evező  egymás folytatásának is tekinthetők: ebben a sorrendben ajánljuk  a felhasználásukat, ez a nehézségi sorrendjük. Az Animát női kiscsoportoknak szántuk. A kötetek fejezetei egy-egy találkozó gyakorlati lebonyolítását tartalmazzák szöveghivatkozásokkal, imák, kellékek és játékok leírásával együtt. További köteteket is tervezünk:  egyet, amely a kisközösség megszületéséhez szeretne segítséget nyújtani, ill. egy másikat, amely egy másikat, amely Ferenc pápa Laudato si teremtésvédelmi enciklikájára épül.

Jelenleg is kapható kiadványaink:    

Felütés:        1500 Ft
Evező:          1000 Ft
Saru nélkül: 1000 Ft
Anima:         1000 Ft
Hangoló:     2500 Ft

 

A Háló kiadványai személyesen átvehetőek a Háló Közösségi és Kulturális Központban, a 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. szám alatt.
Igény esetén postai úton vagy futárszolgálattal kézbesítjük a megrendeléseket. A fizetés készpénzben, banki átutalással vagy utánvétellel lehetséges.
A személyes átvétel előtti időpont-egyeztetésért, a megrendelés leadásáért és további kérdések esetén az iroda&halo.hu e-mail címen, illetve a 0620-351-5375 vagy a 0620-339-7854-as telefonszámon várjuk megkeresését.

 

FELÜTÉS

 

Első kötetünket - a Felütés-t - inkább az újonnan induló közösségeknek szántuk, de a már hosszabb ideje működőek is meríthetnek belőle. Ez a száz oldalas írás az elején az összejövetelek egy lehetséges, bevált felépítést mutatja be röviden, és azt, hogy mi a moderátor szerepe.

Bővebben...

 

EVEZŐ

 

A Háló nyári táborainak tematikái további két tematikus kötetet inspiráltak, amelyeket inkább a tapasztaltabb közösségeknek ajánlunk. Az Evező Jézus vizes csodáira épülő 7 összejöveteli témát kínál, és a beszélgetésekben, a személyes megnyílásokban a mélyebbre való evezést segíti elő.

Bővebben...

 

ANIMA

 

Ebben a könyvben női archetípusokat állítunk a középpontba. Ezek a képekben megragadható, gyakran a tudatalattiból eredeztethető sémák – anya, királynő, bölcs asszony, harcos, misztikus nő, szerelmes – adják az egyes fejezetek témáját.

Bővebben...

 

SARU NÉLKÜL

 

12 kisközösségi összejövetel az apostolokról: ez a Saru nélkül, a harmadik kötetünk. Az apostolok mind-mind sajátos, különleges és egyben hétköznapi emberek voltak. Mint mi.

Bővebben...

 

HANGOLÓ

 

Népszerű „kártyajátékunk", a Hangoló lapjain egy-egy személyes kérdés áll, amely megszólít, elgondolkodtat, segít a megnyílásban, és abban hogy a közösség tagjai egy kicsit jobban megismerjék egymást.

Bővebben...

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók